top of page

Gezichten van de Bevrijding deel 3

Het is 16 april 2020, vandaag precies 75 jaar geleden konden de vlaggen in de Stad Groningen uit! Eindelijk bevrijd!

De mannen van Struun'n nemen u mee op een virtuele fiets- en wandeltocht langs diverse plekken in de Stad waar 'de Slag om Groningen' nog zichtbaar is. En we hangen de tocht dan op aan verschillende belangrijke 'spelers' van die slag: dappere stadjes, onverschrokken Canadese soldaten, toevallige slachtoffers en Duitse bezetters.

Samen met Nick Landman van TOFTV hebben we de tocht vervat in een aantal filmpjes die we, te beginnen op 13 april 2020, deze voor de Stad Groningen zo belangrijke datum, op onze site zetten! Kijkt u mee? Veel plezier ermee.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page