top of page

Wij zijn er helemaal klaar voor!

Beste mensen

Op 6 oktober 1819 (dus op 6 oktober a.s. precies 200 jaar geleden) is Willem Albert Scholten geboren. Eerst alleen, later met de hulp van zijn vrouw Klazien en zijn zoon Johan, werd een klein bedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd tot Nederlands eerste multinationale agro-industriële onderneming. Van pioniers tot hooggewaardeerde ondernemers, met innovatieve plannen, met fabrieken tot aan Rusland en met invloed op tal van maatschappelijke terreinen. Waar kun je de sporen van de Scholten dynastie nog in (de directe omgeving van) de Stad tegenkomen? Op zondag 6 oktober nemen de mannen van Struun'n je mee op deze mooie historische tocht. We starten om 10.30 uur op de hoek WA Scholtenstraat-Turfsingel. Wij zorgen onderweg voor de broodnodige versnaperingen. Inschrijving kan zoals gebruikelijk via onze site Klik op (https://www.struunn.com/de-scholten-expeditie).

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page