top of page

Gezichten van de bevrijding, de hele film

Vandaag, 5 mei 2020, is het precies 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd, de dag van de bevrijding.

De mannen van Struun'n nemen u mee op een virtuele fiets- en wandeltocht langs diverse plekken in de Stad en Ommeland waar 'de Slag om Groningen' nog zichtbaar is. En we hangen de tocht dan op aan verschillende belangrijke 'spelers' van die slag: dappere Stadjers, onverschrokken Canadese soldaten, toevallige slachtoffers en Duitse bezetters. Samen met Nick Landman van TOFTV hebben we de tocht vervat in een zevental filmpjes die we, in deze periode van herdenking van 75 jaar vrijheid, op onze site zetten! Vandaag, als slot, de hele film: "de Gezichten van de Bevrijding" van de Stad Groningen. Kijkt u mee? Veel plezier ermee.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page