top of page

Dankjewel

Op zaterdag 16 september heeft Mick de Scholten Fiets Expeditie gedaan met een echtpaar dat vierde dat zij al 35 jaar gelukkig zijn met elkaar. Hun kinderen hadden hen deze tocht aangeboden. Mooi cadeau toch. Het werd een erg mooi en leuke middag. De verhalen stapelden zich want ook zij hebben mij weer veel geleerd. Of zij het ook leuk vonden? Deze mail kregen wij van hun dochter. Dus als u eens een ander cadeau wilt geven! Er is heel veel mogelijk

"Beste Mick en Gerard,

Hartelijk dank voor de inzet, energie, bevlogenheid en informatie afgelopen zaterdag Onze ouders hebben een prachtige dag gehad.

Dank hiervoor! Mvg,

Sylvia ".

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page